ASCOMI - Nobel in Romania

De aproape 18 ani, specialistii ASCOMI TRADE COMPANY furnizeaza pietei romanesti echipamentele de tratare a apei NOBEL – Italia, in calitate de reprezentant tehnic si comercial exclusiv in Romania. De la filtre pana la instalatii de dozare a diversilor aditivi, de la statii de dedurizare si demineralizare pana la instalatii de osmoza inversa, produsele NOBEL sunt raspandite pe intreg teritoriul tarii, la beneficiari din cele mai diferite domenii de activitate. Calitatea acestor produse si serviciile asigurate de ASCOMI au facut ca in Romania NOBEL sa fie sinonim cu “statie de dedurizare”. nobel-si-ascomi.jpg
Detalii

 

Infiintata la inceputul anilor ’70, firma italiana NOBEL, din Milano, a activat intotdeauna in domeniul tratarii apelor primare; in continuare, activitatea principala a NOBEL este proiectarea si productia de echipamente si instalatii pentru tratarea apelor primare si a fluidelor de proces.
Staff-ul tehnic, compus din specialisti cu experienta in acest sector, a dezvoltat permanent studiul si aplicarea diverselor procese tehnologice, introducand de-a lungul timpului solutii tehnice originale si tehnologii avansate.
 
    Gama echipamentelor din productia standard acopera intreg domeniul tratarii apelor primare: filtrare, dedurizare, demineralizare, dozare, demineralizare, osmoza inversa.
O parte importanta a activitatii o constituie realizarea, la cerere, de instalatii “dedicate” pentru aplicatii specifice, ce nu se încadrează în gama standard, cu ajutorul unei tehnologii avansate.
 
    În cadrul instalaţiilor industriale, chiar şi pentru modelele standard, sunt analizati toţi parametrii echipamentelor, în funcţie de caracteristicile rezultate din analiza apei, pentru adaptarea perfectă la cerinţele sistemului.
 
    Experienţa dobândită de-a lungul timpului de catre NOBEL a avut drept consecinţă logică o evoluţie continuă, o serie de îmbunătăţiri, precum şi adoptarea unor soluţii din ce în ce mai sofisticate, pentru a se obţine produse cât mai fiabile, de calitate şi tehnologie ridicate şi cu performanţe la un nivel superior.
Dincolo de detaliile constructive mai mult sau mai puţin sofisticate, caracteristica distinctivă a fiecarui produs NOBEL este ca a fost construit cu experienţă şi profesionalism, cu scopul asigurării fiabilităţii şi duratei de viaţă maxime, de către o societate ce activează de aproape 30 de ani în domeniul tratării apei.
 
    De aproape 18 ani, specialistii ASCOMI TRADE COMPANY furnizeaza pietei romanesti echipamentele de tratare a apei NOBEL – Italia, in calitate de reprezentant tehnic si comercial exclusiv in Romania. De la filtre pana la instalatii de dozare a diversilor aditivi, de la statii de dedurizare si demineralizare pana la instalatii de osmoza inversa, produsele NOBEL sunt raspandite pe intreg teritoriul tarii, la beneficiari din cele mai diferite domenii de activitate.
Calitatea acestor produse si serviciile asigurate de ASCOMI au facut ca in Romania NOBEL sa fie sinonim cu “statie de dedurizare”.   
Bazandu-ne pe experienta dobandita de-a lungul anilor, oferim consultanta gratuita atat specialistilor ce doresc sa includa in proiecte produsele NOBEL, cat si potentialilor beneficiari ce doresc achizitionarea de echipamente de tratare a apelor primare, pentru circuite termice si/sau sanitare.